Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Cenik poliestrskih bazenov

 Keramični bazeni

Keramični bazeni Royal Dolphin CERAMIC

Union PiscinesPolyfaser        Plavalno masažni
bazeni
Modeli UNION
Modeli BIG POOL

Polyfaser

Laguna Royal

Laguna Royal

SWIM-TRIM
PASSION SPAS

CELOTEN CENIK Z ISKALNIKOM po obliki, dimenziji, načinu vgradnje, ...: Išči po ceniku 

Montažne strojnice: Cenik montažnih poliestrskih strojnic
KIT kompleti za bazene: Cenik osnovnih KIT kompletov bazene
KIT kompleti za plavalno masažne bazene: Cenik osnovnih KIT kompletov za SWIM-TRIM in TORINO

 

Bazenska trgovina - Vse za bazen, gradnja ib vzdrževanje bazena, dodatna opremaSpletna trgovina za bazen

Veliko dodatne opreme za bazen, pripomočkov za vzdrževanje bazena, bazenska pokrivala, sredstava za vzdrževanje vode v bazenu in še veliko dodatnih artiklov lahko naročite tudi v naši spletni trgovini!
www.bazenska-trgovina.si

 

SPLOŠNO O CENAH POLIESTRSKIH BAZENOV

POLIESTRSKI BAZENI so zelo enostavni za vgradnjo in so cenejši od betonskih bazenov. Za vgradnjo ne potrebujete vrhunske gradbene skupine, kot pri betonskih bazenih. Potreben je le izkop, betonska podlaga, ali pa za nekatere tipe le gramozno nasutje. Bazen se položi na pripravljeno podlago, napelje instalacije in zasuje z gramozom. Vse delo je opravljeno v nekaj dneh. Seveda je življenjska doba takšnega bazena lahko krajša od vrhunskega betonskega, zato pa je tudi cena občutno nižja.

Hitra ocena cene izgradnje poliestrskega bazena je eno od najbolj pogostih vprašanj, na katero pa je zelo težko odgovoriti !

Preprosto zaradi tega, ker gre kvaliteta in oprema bazena skupaj s ceno. Poleg tega se cena bazena zelo spreminja glede na velikost bazena, ter vrsto in količino opreme, ki jo bazen ima. Pri gradnji bazena boste potrebovali vsaj dva izvajalca, to sta gradbenik, ki bo izkopal in pripravil temelj za bazen ter bo bazen tudi zasul in uredil okolico in dobavitelj poliestrskega bazena, ki je hkrati tudi monter bazenske opreme. Poleg teh pa še nekaj drugih poklicev: elektrikar, do vodovodar, strojnik, mogoče celo arhitekt, vrtnar, itd..

Okvirno osnovno ceno za bazen si lahko hitro izračunate, če seštejete ceno izbranega bazena, dodate osnovni Kit komplet opreme primeren vašemu bazenu, ter morda še poliestrsko montažno strojnico.

K tako dobljeni ceni bazena je potrebno prišteti še stroške za gradbena dela, dovod potrebnih instalacij (voda, elektrika, kanalizacija,...) do strojnice bazena in morebitna dodatna oprema.
Najobičajnejša dodatna oprema bazena je: električna oprema, osvetlitev bazena in dopolnjevanje vode.

Seveda je različne dodatne opreme za bazen zelo veliko, zato cena dodatne opreme lahko hitro doseže, ali preseže osnovno ceno bazena. Dodatna oprema bazena je lahko še: montažna poliestrska strojnica, različne naprave za plavanje v vodnem toku, bazenski robniki, različni sistemi za ogrevanje vode, dezinfekcijski sistemi in druge avtomatike, različna pokrivala in kupole, slapovi ob bazenu, različni načini osvetlitve bazena, itd.... (glej DODATNA OPREMA).

Pokličite nas za več informacij, oziroma neobvezen ogled gradbišča, kjer lahko skupaj izberemo želeno dodatno opremo in skupaj najdemo najprimernejšo rešitev za lokacijo strojnice bazena ter potrebne instalacije (dovod elektrike, vode, kanalizacije, ogrevanje, itd....).

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.