Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Poliestrski bazeni Union Piscines - Modeli Big Pool

Modeli BIG POOL so bazeni z ravnim dnom, zato je priprava gramoznega temelja zelo enostavna. Globina bazenov je 1,5 m. Manjši bazeni so vrste monoblock, ki se jih pripelje v enem kosu tako kot modele UNION in MILLE BOLLE BLU. Večji in predvsem širši bazeni iz te serije so modularni.

Poliestrski bazeni Big PoolTo pomeni, da je osnovni bazen pripravljen za namestitev različnih stopnišč, ki se jih pritrdi na bazen z vijaki, spoj pa je tesnjen s posebnimi kiti, ki zagotavljajo vodotesnost bazena.

Za spajanje stopnišč na bazen potrebujemo ob bazenu, ki je postavljen v izkop na gramozni temelj, dovolj velik prostor za sestavljanje bazena. Včasih je pri večjih bazenih za sestavljanje potrebno tudi dodatno avtodvigalo. Stroški za primerno avtodvigalo, potrebno za spajanje bazenov so že zajeti v ceni modularnih bazenov.

V primerih, ko se potrebuje večje avtodvigalo zaradi dviga bazena preko zgradbe ali dalj od 15 m od najbližjega dostopa do izkopa, se dodatne stroške obračuna posebej, saj so stroški za najem velikega in zmogljivejšega avtodvigala neprimerno višji kot za avtodvigalo potrebno le za sestavljanje delov bazena.

 

 

 

Cenik poliestrskih bazenov Union Piscines - modeli Big Pool. Več o cenah poliestrskih bazenov in osnovnih KIT kompletov za poliestrske bazene najdete TUKAJ.

 

Nekaj primerov poliestrskih bazenov Union Piscines - modeli Big Pool

Privilege Palace Big Pool

 

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.