Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Poliestrski bazeni Union Piscines - Modeli Union

Bazeni Union Piscines, modeli UNION so bazeni v enem kosu, zato jih uvrščamo med monoblock bazene.

Poliestrski bazen - Mosel UnionVečina teh bazenov ima padajoče dno, kar pomeni, da je bazen na eni strani plitkejši, na drugi strani pa globlji (glej cenik).

Pri postavljanju teh bazenov ni večjih težav, saj ni potrebna betonska podlaga niti spajanje bazena pred položitvijo v gradbeno jamo. Paziti je potrebno le, da je temelj iz gramoza pripravljen natančno po naših navodilih.

 

 

 

Cenik poliestrskih bazenov Union Piscines - modeli Union. Več o cenah poliestrskih bazenov in osnovnih KIT kompletov za poliestrske bazene najdete TUKAJ.

 

Nekaj primerov poliestrskih bazenov Union Piscines - modeli Union

Colonia Lisbona Londra
Madrid Madrid Madrid
Parigi Roma Viena

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.