Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Poliestrski bazeni ROYAL DOLPHIN Laguna Royal

Nova serija bazenov LAGUNA Royal so bazeni v enem kosu, zato tudi te bazene uvrščamo med monoblock bazene. Vsi modeli imajo ravno dno, kar zelo poenostavi pripravo podlage za bazen. Do gradbišča se bazen dostavi na posebej nizki tovorni prikolici. Pred dostavo je nujno potreben ogled lokacije zaradi morebitnih ovir.

Bazeni se lahko dobavijo v eni od treh standardnih barv brez doplačila. Te barve so: svetlo modra, bela ali peščena.

Večina bazenov je oblikovanih v klasičnem rimskem slogu s polkrožnim stopniščem na ožji stranici, nekaj modelov pa je ledvičaste oblike. Najmanjši ledvičast model je dolg le 5,6 m in ima tudi stopnišče, torej se ga lahko postavi na še tako majhen vrt! Največji bazen pa je dolg celih 12 m in širok 3,95 m !

Večina modelov teh bazenov ima tudi ZAKLJUČEN BAZENSKI ROB, ki lahko nadomesti polaganje robnikov okoli bazena, kar še dodatno poceni gradnjo. To pomeni, da je bazenski rob narejen tako, da lahko ostane viden in ne zahteva nujno polaganja robnikov.

Pri postavljanju teh bazenov ni večjih težav, saj imajo ravno dno in ni potrebna betonska podlaga niti spajanje bazena iz več delov, niti niso nujno potrebni robniki. Vendar lahko, seveda, tudi na te bazene, zaradi lepšega videza, brez težav položite običajne bazenske robnike.

Cenik bazenov Royal Dolphin LAGUNA ROYAL Več o cenah poliestrskih bazenov in osnovnih KIT kompletov za poliestrske bazene najdete TUKAJ.

 

Nekaj primerov poliestrskih bazenov Laguna Royal

Poliestrski bazeni karibi Poliestrski bazen swim trim relax Poliestrski bazeni panarea Poliestrski bazeni laguna relax Poliestrski bazeni  pinta relax Poliestrski bazeni swim trim relax Poliestrski bazeni tortuga Poliestrski bazeni  salina Poliestrski bazeni swim trim relax plus Poliestrski bazeni  aruba
Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.