Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Poliestrski bazeni Union Piscines

Za nakup bazenov Union Piscines v sodelovanju s proizvajalcem nudimo odlične plačilne pogoje.

Eden izmed vodilnih proizvajalev poliestrskih bazenov v zahodni Evropi UNION PISCINES, ki ima proizvodnjo v Italiji, Franciji in Španiji, si je hitro pridobil znak odličnosti s tem, da je vnesel v proizvodnjo popolnoma nov in revolucionaren design in nov način nameščanja poliestrskih bazenov na gramozno podlago.

V ponudbi imajo 35 različnih modelov bazenov razdeljenih v tri skupine:

  • Standardni bazeni UNION, od katerih ima večina padajoče dno, so velikosti 4,2 do 10 m, globoki od 1,25 do 2 m, ter široki od 3,27 do 4m 
  • Bazeni serije BIG POOL, v kateri so bazeni z ravnim dnom in velikosti od 7,6 do 10,5m , z globino 1,5 ter široki od 3,4 do 6,1m

Poliestrski bazenu Union PiscinesOblike bazenov Union Piscines so dovršene, bogate, celo najmanjši modeli (razen modela Evasion ) imajo luksuzno izdelana stopnišča, ki videz bazena še dopolnijo.

Vsi bazeni imajo že pripravljene odprtine za namestitev vseh potrebnih priključkov (skimmerji, spojke pritekajoče vode, odtočni izpusti) nekateri tudi že pripravljen prostor za podvodni reflektor.

Bazeni se dobavijo kot gole poliestrske školjke, ki se jih opremi po želji in izbiri kupca. 

 

Namestitev poliestrskega bazena Union Piscines

Bazene UNION PISCINES se namesti na pripravljeno PEŠČENO podlago, iz gramoza granulacije 8-16 mm. BETONSKA PODLAGA NI POTREBNA, kar zelo poceni in poenostavi gradnjo bazena.

Bazen se pripelje čim bližje gradbeni jami in v kolikor je mogoče ga vanjo tudi brezplačno postavimo s pomočjo dvigala na tovornjaku - vlačilcu. Tam kjer to ni mogoče je potrebno naročiti posebno avtodvigalo, ki lahko bazen odloži od 40-45 m stran (odvisno od velikosti in teže bazena ), tudi preko Vaše ali sosedove hiše.

Stranice bazenov so tako ojačene (posebna patentirana ojačitev), da je treba bazen samo zasuti s suho mešanico gramoza in cementa v razmerju 1÷15.

Cena dostave bazena JE VKLJUČENA V CENO (na našem območju izvajanja del - glej O PODJETJU), morebiti potrebno avtodvigalo ni zajeto v ceni bazena (glej GRADNJA BAZENA).

Bazene UNION PISCINES običajno dobavimo v roku do 20 delovnih dni. V največji sezoni med marcem in avgustom se lahko rok dobave podaljša tudi na 60 delovnih dni, zato je potrebno pravočasno načrtovanje nakupa bazena.

Modeli Union »

Modeli Big Pool »

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.