Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Poliestrski bazeni POLYFASER

Kakovost obrti iz Južne Tirolske kombinirana z italijanskim dizajnom, to je posebnost, ki odlikuje bazene Polyfaser. Izdelujejo predvsem bazene v monoblock izvedbi, po posebnem naročilu pa lahko izdelajo tudi bazene skoraj poljubnih velikosti in oblik v modularni izvedbi.

Iz njihovega proizvodnega programa ponujamo 18 najbolj prodajanih modelov s skimmerji. Bazeni so v svetlo plavi ali beli barvi. Nekateri modeli imajo že pripravljen jašek za namestitev plavajoče rolete. Dno bazenov je dvojno, ojačano, zato zahteva postavitev bazena na betonsko podlago.

Polyfaser bazen Polyfaser ovalni bazen

Namestitev poliestrskega bazena Polyfaser

Bazene Polyfaser se obvezno namesti na BETONSKO PODLAGO.

Bazen se pripelje čim bližje gradbeni jami, kjer se ga raztovori, oziroma v kolikor tovornjak pride dovolj blizu izkopane jame (max. do 7-8 m ) ga lahko tudi položi na pripravljen temelj. Bazen se na betonski podlagi utrdi z jeklenimi nosilci, nakar sledi montaža opreme. Po namestitvi in napeljavi potrebnih cevnih instalacij se bazen zasuje s suho mešanico gramoza in cementa v razmerju 1÷15.

 

Cenik poliestrskih bazenov Polyfaser. Več o cenah poliestrskih bazenov in osnovnih KIT kompletov za poliestrske bazene najdete TUKAJ.

 

Nekaj primerov poliestrskih bazenov Polyfaser

Polyfaser 1 Polyfaser 2 Polyfaser 3
Polyfaser 4 Polyfaser 5 Polyfaser  6
Polyfaser 7 Polyfaser 8 Polyfaser 9
Polyfaser 7 Polyfaser 8 Polyfaser 9

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.