Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Plavalno masažni bazeni

Voda in plavanje preko celega leta, ter pomanjkanje prostora v notranjosti zgradb običajno ne gredo skupaj.

Vendar vam tudi to omogočajo posebne vrste bazeni, ki so po velikosti sicer majhni, vendar lahko v njih neskončno dolgo plavate proti močnemu "JET" vodnemu agregatu (protitok) na najkrajšem možnem prostoru.

Pri bazenih SWIM TRIM se lahko takoj za tem sprostite v masažnem delu s posebnimi zračno-vodnimi šobami, ki jih lahko uravnavate iz 11 (ali 16) zračnih injektorjev, ki ustvarjajo občutek gejzirja in vretja z milijoni zračnih mehurčkov, ki prihajajo iz klopi.

Podobno zračno masažo lahko doživite tudi pri bazenu TORINO, kjer se v vmesnem delu med stopnicami namesti 2-3 stenske šobe za vrelec mehurčkov, ki vas objame po celem telesu.

Načeloma se kot plavalno masažni bazen lahko uporabi tudi kakšen drug majhen bazen iz naše ponudbe, saj so za ta namen primerni vsi bazeni manjši od 6 m, vendar je pri bazenih Polyfaser in RivieraPool ob vgradnji vedno potrebna betonska podlaga, ki za bazene Swim Trim in Torino ni nujno potrebna.

Poleg klasičnih poliestrskih plavalno masažnih bazenov, ki so večinoma namenjeni za vgradnjo in so opremljeni z običajno bazensko tehniko (peščeni filtri, bazenske črpalke s predfiltri, itd...), ki se nahaja v posebni strojnici ob bazenu, lahko dobavimo tudi prostostoječe plavalno masažne bazene, ki jih enostavno postavite na primeren prostor in so takoj pripravljeni za delovanje. Pri teh plavalno masažnih bazenih so vse potrebne instalacije (črpalke, el.oprema in filtrirna naprava) nameščene v prostoru med bazenom in oblogo bazena (tako kot pri prenosnih prosto stoječih masažnih bazenih - whirlpoolih). Poseben prostor za strojnico pri teh bazenih ni potreben. Za delovanje največkrat niso potrebna nobena gradbena dela.

Plavalno masažni bazeni se največkrat namestijo v notranjosti zgradb, poleg fitness prostorov in savn in ki vam na najmanjšem možnem prostoru nudijo plavanje preko celega leta. Topla vodna in zračna masaža sta odličen način za premagovanje revmatičnih in drugih zdravstvenih težav. Plavanje je eden boljših načinov za ohranjanje dobre telesne kondicije, odličen medij za relaksiranje in premagovanje vsakodnevnih stresov, ter zelo pomembno za dobro prekrvavitev kože.

 

Vgradnja plavalno masažnih bazenov 

Plavalno masažni bazeni so lahko vgrajeni na dva načina in sicer, kot klasični vgradni bazeni (Swim Trim, Torino, itd,..., ki se vgrajujejo kot klasični poliestrski bazeni ...) ali kot prostostoječi plavalno masažni bazeni, ki se dobavijo v "enem kosu" in imajo vso potrebno "tehniko" pritrjeno ob bazen po zunanjo oblogo (tako kot whirlpooli (masažni bazeni).

 

PRIMER VGRADNJE klasičnega poliestrskega plavalno masažnega bazena opremljenega s klasično bazensko tehniko

VGRAJEVANJE NA GRAMOZNO PODLAGO
 

Nameščanje bazena 

V primeru, da bo bazen vgrajen na vrtu in bo opremljen le z osnovno opremo (čistilna naprava), osvetlitvijo in protitokom se ga lahko vgradi na pripravljeno ravno gramozno podlago in zasuje z gramozom s primešanim cementom.

V tem primeru NI POTREBNA BETONSKA PLOŠČA pod bazenom.

Opomba: velja le za bazene Swim Trim in Torino

Nameščanje bazena na pripravljen gramozni temelj

 

 

VGRAJEVANJE BAZENOV V POSEBEN PROSTOR

V kolikor bo plavalno masažni bazen opremljen z zračno in vodno masažo mora biti vgrajen tako, da je omogočen dostop pod bazenom do vgrajenih šob in injektorjev za zrak, podobno kot pri whirlpoolih.
Za tako opremljen bazen je najbolje, da se pripravi poseben prostor (klet) v katerega se namesti bazen in čistilno napravo (glej tudi skice vgradnje na strani Swim Trim bazeni).

Na ta način se največkrat nameščeni plavalno masažni bazeni v notranjosti zgradb (zimski vrtovi, wellness prostori,...).
 

Pripravljen prostor za bazen 

 Pripravljen prostor in betonska podlaga za namestitev bazena

 

Nameščen bazen Dostopnost do bazena

Nameščen bazen pred betoniranjem talne plošče okoli bazena

 Po končani gradnji je spodnji dela bazena vedno dostopen

VGRAJEVANJE NA TERASO ALI VERANDO
 

Nameščanje bazena 

V tem primeru se bazen postavi na betonsko podlago in se ga bodisi obzida, ali pa podpre z jeklenimi nosilci, preko katerih se lahko položijo različne obloge (les, ploščice, itd... odvisno od način vgradnje).

Običajno je pri taki vgradnji bazen dostopen z vseh strani, zato je lahko opremljen z vso dodatno opremo (masaže, protitok, luči,...).

Get the Flash Player to see this player.

 

Cena dostave bazena JE VKLJUČENA V CENO (na našem območju izvajanja del - glej O PODJETJU), morebiti potrebno avtodvigalo ni zajeto v ceni bazena (glej GRADNJA BAZENA).

 

Klasični - Swim-Trim »

Swim-Trim s streho »

Prostostoječi - Passion Spas »

PASSION SPAS »

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.