Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Poliestrski bazeni (Poliesterski bazeni) - Kakovostni bazeni prefinjenih oblik

Zaradi izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov, ter enostavnosti gradnje in vzdrževanja, ter dolge življenjske dobe je poliestrski bazen lahko prava izbira za izvedbo domačega kopališča. Predvsem zaradi zelo ugodne cene in neverjetno hitre gradnje spadajo poliestrski bazeni med najbolje prodajane bazene v zahodni Evropi.

Poliestrski bazenPrav zaradi ugodne cene in hitre gradnje se kupci poliestrskih bazenov največkrat odločajo za bazen v kombinaciji s poliestrsko montažno strojnico, kar še dodatno skrajša čas gradnje bazena, saj se strojnico dostavi na gradbišče že opremljeno z vsemi potrebnimi (naročenimi) napravami za delovanje bazena in se jo na gradbišču le poveže z bazenom (glej poliestrske montažne strojnice).

Poliestrski bazeni se delijo na več vrst, glede na način izdelave bazena in zahteve pri pripravi temelja, kamor se bazen postavi.

 

 

POLIESTRSKI BAZENI - MODELI

Union Piscines

Opis in lastnosti
Riviera Pool

Opis in lastnosti
Polyfaser

Opis in lastnosti
Plavalno masažni
bazeni
Opis in lastnosti
Modeli UNION
Modeli BIG POOL
Modeli CLASIC REKU
Modeli CLASIC
Modeli CLASSIC XL  
Prestižni bazeni Freiform
Polyfaser
SWIM-TRIM
TORINO

Prostostoječi
Coast Spas
Jazzi

 

TEHNIČNE LASTNOSTI POLIESTRSKIH  BAZENOV

Poliestrski bazeni so lahko vrste "MONOBLOCK", ali pa "MODULARNI".

Večina bazenov do 10 m dolžine in 4 m širine se dostavi v enem kosu. To so monoblock bazeni. Daljše bazene in bazene s stopnišči na bokih se dobavi v več delih. To so modularni bazeni, ki se jih v celoto sestavi na gradbišču.

Poliestrske bazene delimo še na način namestitve. Modele bazenov Union Piscines in Swim Trim se vgrajuje tako, da se jih enostavno položi na gramozno podlago, kar še dodatno poceni samo gradnjo bazena. Bazene RivieraPool in Polyfaser pa se praviloma vedno položi na pripravljeno betonsko podlago.

V naši ponudbi imamo preko 100 različnih osnovnih verzij poliestrskih bazenov dolžine od 4,2 m do 13,2 m, z globino od 1,25 do 2m ter širino od 2,28m do 6,1 m. Poleg tega pa še razne posebne izvedbe, predvsem sestavljivih modelov, ki dopuščajo gradnjo tudi precej večjih bazenov.
Poliestrski bazeni se prodajajo kot prazna (gola) osnovna školjka bazena, ki se jo poljubno opremi s čistilno napravo in dodatno opremo. Na ta način tudi najlaže primerjate ceno klasičnega betonskega, ali zidanega bazena z bazenom iz poliestra.

Za vsak bazen je možno dobiti že pripravljen OSNOVNI KIT KOMPLET s peščenim filtrom, črpalko in vsemi osnovnimi potrebnimi pripomočki za povezavo bazena s čistilno napravo ter opremo potrebno za delovanje in čiščenje, vključno z montažo (Glej cenike in opis Osnovnih Kit Kompletov).

Za vsak bazen posebej se za vrsto in tip čistilne naprave ter dodatne opreme za bazen (osvetlitve, masaže, dezinfekcijski sistemi, ogrevanje vode, različna pokrivala, itd....) dogovorimo s kupcem pred podpisom pogodbe o prodaji.

Poliestrski bazeni so zelo obstojni saj je življenjska doba vsaj 20 let in več.

 

GRADNJA POLIESTRSKEGA BAZENA

Velika prednost pri namestitvi poliestrskih bazenov je v tem, da so to bazeni, ki se jih namesti na pripravljeno podlago, pri nekaterih bazenih celo brez uporabe betona, zato je pri poliestrskih bazenih obseg gradbenih del minimalen.

Ko je enkrat narejen zemeljski izkop za bazen sledi namestitev bazena in montaža izbrane opreme, ki je izvedljiva v 1-4 delovnih dneh, odvisno od vrste, količine in izbora dodatne opreme. Vsa strokovna montažna dela z bazensko tehniko opravijo naši monterji.

Več o namestitvi poliestrskih bazenov si lahko preberete na strani "Gradnja poliestrskega bazena", kjer je prikazan tudi video posnetek namestitve poliestrskega bazena.

Keramični bazeni
Royal Dolphin CERAMIC
»

Bazeni Union Piscines »

Bazeni Polyfaser »

Plavalno masažni bazeni »

Bazeni Laguna Royal »

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.